Lunchmeny v.4

  • Måndag
    1.Pasta Carbonara på husets vis, serverad med riven ost

    2.Fisk Bordelaise med potatismos, ångade gröna ärtor och citron

  • Tisdag
    1.Fläskpannkaka serverad med lingon

    2.Kålpudding med sirapsgräddssås, kokt potatis och lingon

  • Onsdag
    1.Lasagne al Forno

    2.Isterband med stuvad vitkål, kokt potatis och rödbetor

  • Torsdag
    1.Ärtsoppa med fläsk. Pannkakor med sylt och grädde

    2.Jägarbiffar med trattkantarellsås, varma grönsaker och lingon

  • Fredag
    s
    1.Kycklingschnitzel med hasselbackspotatis, ugnsrostade morötter och Pelles kryddiga grillsås

    2.Gräddstuvad lever med kokt potatis och lingon

    Veckans sallad. Kycklingsallad med örtmarinerad pasta, färska grönsaker och currydressing

Till varmrätten ingår smör, bröd, salladsbuffé & kaffe